Woning verkopen


Om uw huis snel en voor een goede prijs te kunnen verkopen, is een goede presentatie van groot belang. Makelaardij Stob heeft meer dan 25 jaar ervaring en helpt u  uw woning op een aantrekkelijke manier verkoopklaar te maken.

Goede  woningpresentatie

Wij laten u kijken door de ogen van een potentiële koper en we presenteren uw woning op een manier dat deze zich onderscheidt van andere woningen. Door uw interieur te verplaatsen of tijdelijk op te slaan en door het toevoegen van accessoires bereiken we snel een sfeervol geheel.

Een ervaren vastgoedfotograaf maakt vervolgens professionele foto’s, 360 graden foto’s en eventueel een film van uw woning, zodat deze opvalt op woningsites en sociale media. Wij zorgen voor de plaatsing op deze sites en op onze eigen website, zodat potentiële kopers uw huis snel kunnen vinden.

Begeleiding van potentiele koper en verkoper

Als verkoopmakelaar begeleiden wij geïnteresseerde kopers, door te achterhalen wat hun wensen en eisen zijn en deze in uw woning aan het licht te brengen. Onze achtergrond in de kleinbouw en onderhoudsbedrijven komt ook hierbij goed van pas. Wij laten zien dat uw woning hun droomhuis kan worden.

U kunt in het gehele verkoopproces, van het verkoopklaar maken van uw woning tot en met de eigendomsoverdracht rekenen op de persoonlijke en professionele begeleiding van makelaardij Stob

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This