Woning kopen?


Met een aankoopmakelaar van Makelaardij Stob schakel je risico’s nagenoeg uit!

Wanneer je jouw woning wilt verkopen, geef je dit nagenoeg altijd in handen van de makelaar. Voor de aankoop van een andere woning wordt dit minder vaak gedaan.
Waarom niet? Als koper van een woning loop je net zoveel risico als een verkoper.

Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kan objectief de (waarde van de) woning beoordelen. Hierdoor wordt er scherper onderhandeld en in veel gevallen een lagere koopsom gerealiseerd. Vaak is een (potentiële) koper van een woning zich niet bewust van de verplichtingen die hij of zij heeft. Denk daarbij aan onderzoek naar bepaalde zaken met betrekking tot de woning of andere bouwtechnische en juridische aspecten. Het achterwege laten van dit onderzoek brengt risico’s met zich mee en kan uitlopen op vervelende toestanden achteraf.

Waarom makelaardij Stob?

  • Makelaardij Stob kent het aankoopproces van A tot Z.
  • De verkoopmakelaar veranderd van toon zodra een aankoopmakelaar de koper vertegenwoordigt
  • Wij zorgen ervoor dat je een wel overwogen keuze maakt
  • Makelaardij Stob begeleidt je gedurende het hele proces. Hij houdt zich – naast het vinden van de laagste prijs met de beste voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat je je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden;
  • Een aankoopmakelaar van Makelaardij Stob is niet emotioneel betrokken en kan zakelijk en objectief de (waarde van de) woning beoordelen.
  • Door meer dan 25 jaar ervaring heeft makelaardij Stob een groot bouwtechnisch inzicht.

 

Graag maak we kennis met u en bespreek ik de mogelijkheden die er zijn en welke voordelen dat voor u heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This